حتما ببینید
روستای میاندره از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد می باشد که در بخش چاروسا از جمله بخش های شهرستان کهگیلویه واقع شده است. این روستای کوچک با فاصله 65 کیلومتری از مرکز شهرستان یعنی دهدشت
توجه کنید که این اوقات شرعی دقیقا به افق سرچات(چاروسا) می باشد و بر اساس طول و عرض جغرافیایی محاسبه شده است.که روستا های اطراف می توانند از آن استفاده کنند.
دانلود اوقات شرعی سال ۱۳۹۱(PDF)
برای دانلود با ادامه مطلب بروید.
اطلاعات مزارع و مکانها در شهرستان کهکیلویه تابعه استان بویراحمد کامل قانون
ایجاد و تشکیل تعداد 15 دهستان شامل روستاها، و کهگیلویه
باسمه تعالی
مختصری از زندگانی پرخیر و برکت حضرت امامزاده احمدموسی میرسالار (ع)
با توجه به اینکه خلـفای عـباسی دائماً با اولاد حضرت عـلی بن ابیـطالب ( ع ) دشمـنی آشـکار داشتنـد بعـد از شهادت ثامن الائمه امام رضا (ع) امام هشتم شیعیان جهان امامزاده ها به همراهی محبان، مخلصان و شیعیان خود جهت مقابله با دشمنان خود و توسعه و گسترش مذهـب تشیع و ریشه کـن کـردن ظـلم و بیـدادگـری عـباسیان رو به سوی ایران نهادند و در مدت پانصدسال و اندی زمامداری و خلافت غاصبانه سلسله عباسیان ، در زمان های مختلف جنگ و جدال بین اهل بیت پیامبر ( ص ) و خلفای عباسی ادامه داشت .
آستان مقدس آن در شیبی ناهموار در دامنه کوه بیسیتون (بیسیدون)
(bi seytun- biseydun) چهار روستا (چاروسا) از دهستان طیبی سر حدی غربی، بخش چاروسا شهرستان کوه گیلویه، با ارتفاع 1190 متر با سطح دریا، با فاصله 7 کیلومتر با شهر قلعهرئیسی و 75 کیلومتری دهدشت مرکز کوه گیلویه واقع شده است.
روستای بیسیتون از شمال به کوه «اوله» (aowla) (آبّله)، از جنوب و مغرب به سلسله جبال روستای بیسیتون، از مشرق به «چال کرهتل» (cale karatol) و دره فصلی تنگ بیسیتون محدود و محصور میباشد.
عمارت عظیم و قدیم این زیارتگاه با وسعتی معادل 170 و محوطهای بیش از 105متر، از دو قسمت هشتی با پلانی مستطیل شکل، شامل: صحن، ایوان، حرم با گنبد عرقچینیِ خوش ترکیبِ مخروطی با گچ قدیم و بر نوک آن پنجة پنچ تن آلعبا نصب شده است.
کدها و پیش شماره های تلفن و موبایل شهرستان ها و روستا ها کل کشور از جمله استان کهگیلویه وبویر احمد به همراه دانلود برای گوشی ها
اینم پیش شماره های روستاها و شهر های استان کهگیلویه و بویر احمد:
آبشار کمردوغ در قلعه رئیسی مرکز بخش چاروسا از توابع
شهرستان کهگیلویه در زمره زیبایی های طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد به شمار می رود . اما برای گردشگران ناشناخته مانده است . این آبشار زیبا و دیدنی که نزدیک به ۱۰۰ متر ارتفاع و بیش از ۶۰ متر عرض دارد در ۱۰ کیلومتری قلعه رئیسی مرکز این بخش واقع شده است . برای رفتن به چاروسا باید جاده های
اولین روز دبستان باز گرد ،شادی آن روزهایم باز گرد، باز گرد ای خاطرات کودکی، بر سواراسب های چوبکی، درسهای سال اول ساده بود، آب را بابا به سارا داده بود، روز مهمانی کوکب خانم است ،سفره پر از بوی نان گندم است ،با وجود سوز و سرمای شدید، ریز علی پیراهن از تن می درید، تا درون نیمکت جا می شدیم، ما پر از تصمیم کبری می شدیم، گرمیدستانمان از آه بود، برگ دفترها به رنگ کاه بود، همکلاسیهای من یادم کنید، باز هم درکوچه فریادم کنید، کاش هرگز زنگ تفریحی نبود، جمع بودن بود و تفریقی نبود، یاد آن آموزگار ساده پوش، یاد آن گچها که بود، روی دوش ای دبستانی ترین احساس من، بازگرد این مشقها را خط بزن.
بقعه متبرکه امامزاده شهسوار غیب، ضلع غربی روستای جاورده چاروسا از توابع شهرستان کهگیلویه، در فاصله 12
کیلومتری قلعه رئیسی و 60 کیلومتری شهر دهدشت قرار دارد.
به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا)، بقعه متبرکه امامزاده شهسوار غیب، در
وسط قبرستان قدیمی ضلع غربی روستای جاورده چاروسا از توابع شهرستان کهگیلویه، در فاصله